//Tabula smaragdina, Mágia szútra

Tabula smaragdina, Mágia szútra

2990 Ft

Elfogyott

Az ún. Smaragdtábla és a Tarot ősi szövegeinek kommentárja, egyúttal bevezetés az alkímia nyelvezetébe és világába. A kötet második írása a hagyomány alkalmazásának könyve, útmutatás a szellemi megvalósítás belső műveleteihez, a „tudatosan megtisztított életrend” megvalósításához.

Elfogyott

Kívánságlistához
Kategória:

Tartalomjegyzék

I. Történeti bevezetés – II. A szöveg – III. Sors és aritmológia – IV. Az elemek – V. Műveletek – VI. A Nagy Négyszeres Ragyogás – VII. A Tarot. – MÁGIA SZÚTRA

Idézetek

A Tabula Smaragdina az őskori hagyomány nagy és jellegzetes műve. Az őskori műveket kommentálni nemcsak gondolatilag érdekes, hanem azokat – különösen most – a történeti korszak végével újra kommentálni kell. A Tabula Smaragdina világa számunkra helyreállíthatatlanul elmúlt… Az őskor művei azonban mindinkább az idő túlsó feléről való atmoszférájukkal egyedülálló módon alkalmasak arra, hogy ösztönzéseikkel és gondolataikkal azt, ami bennünk rejtett, kibontsa.

(Tabula Smaragdina)

Létezésünk rongált létezés. Nincs értelme annak, hogy magunkat kívülről magas eszmék képeivel mázoljuk be. Egyetlen, még oly kicsiny megvalósított eszme több, mint egész színpadra való legmagasabb realizálatlan gondolat.

(MágiaSzútra)

Medio Kiadó